02 серпня 2022 о 09:00

Бренд Komilfo отримав нагороду "Вибір Країни"

Komilfo™ заснована у 2014 році, має власне виробництво в Україні та презентує на ринку гель-лакову, гелеву продукцію та всі необхідні товари для нейл майстрів. Компанія має сертифікат ISO 9001 та сертифікат GMP (ISO 22716).

Продукція Komilfo виготовлена з високоякісних матеріалів. Для виробництва компанія використовує сировину від найкращих постачальників з України, Європи та США. Вся продукція проходить кілька етапів перевірки, у тому числі хімиком бренду, тому сертифікована та відповідає нормам українського законодавства.

Нагорода «Вибір Країни» мотивує, навіть в такі складні часи не зупинятися та рухатися далі до нових звершень. Розробляти нові цікаві продукти, які сподобаються майстрам, щоб і надалі зберігати лідерство та любов наших прихильників!

Бути визнаним брендом – це не лише гордість, а й велика відповідальність. Це спільне досягнення нашої компанії та наших прихильників. І ми й надалі докладатимемо зусиль для розвитку нейл-індустрії та професіоналізму майстрів.

Для всієї команди Komilfo – це ще один показник ефективності роботи, сервісу та знак лідерства на ринку!

Ми вдячні за визнання наших зусиль і раді, що кожен рік нас обирають все більше і більше споживачів, не тільки в Україні, а і поза її межами.

Комментарии

Показати коментарі Приховати коментарі