02 березня 2020 о 09:53

Найсексуальніші хобі, які варто собі завести

Народитися жінкою - це все одно, що без іспитів вступити на акторський факультет. Грати по-любому доведеться. З кайфом, з почуттям і по-справжньому, розфарбовуючи життя Смуров чоловіків в усі кольори вбрання Вів'єн Вествуд.

Woman.ua склав список найсексуальніших хобі, які чудо як йдуть практично всім дівчатам. Май на увазі.

Поезія

Фото: Marc & Louis Фото: Marc & Louis

Та, яка пише вірші жінка - завжди трохи чоловік. Вся ця зворушлива єсенінська романтика з розгорнутими на вітрі кучерями, цигарковим димом, застиглими в короткозорих очах сльозами і шарфом, шифоновим зашморгом обвиває шию.

Жінка-поет як би говорить чоловікові: дивись, я гину, я вже майже сп`яніла, подаруй мені радість домашніх борщів і зім'ятий заначок між сторінками медичних довідників. Подаруй мені світ чарівного побуту, свистячих вранці чайників, незадоволених свекрух, недоплачених кредитів ... Стань мені ширмою від трансцендентних сенсів. Навчи мене слову «газики», хай йому грець.

Який чоловік встоїть перед такою спокусою?

Курси саморозвитку

Фото: Marc & Louis Фото: Marc & Louis

Які до біса норкові шуби і схожі на люстри діаманти? Сучасні панянки досягли такого апогею тринькання, що витрачають гроші хахалей, не залишаючи ніяких речових доказів.

І не треба розповідати нам, що пробудити дух, домогтися особистісного росту і відкритися для грошової енергії можна безкоштовно - працюючи по десять годин на добу на улюбленій роботі. Спустити стан на бездарну промивку мізків - це так по-жіночому, далебі.

Медитація

Фото: Marc & Louis Фото: Marc & Louis

Два заняття в центрі йоги, в нічний час, що трансформується в стрип-бар - і твоя дівчина пояснить тобі, що до чого.

Що гострики в кишечнику - це відображення внутрішнього неспокою, а запальний бос - проекція ментальної сутності двоюрідного дядька, якого ти досі не можеш пробачити. Сусіди зверху залили тебе, тому що твої помисли були жадібні, а лупа - натяк Всесвіту, що ти погано розумієш свою внутрішню дитину.

Аргументи на кшталт «Та які, блін помисли, вони ж бухають безпробудно другий тиждень!» сприймаються, як спроби ухилитися від незручних думок. Ніяких варіантів, крім жорсткого сексу з просвітленої за десять хвилин і тридцять гривень дівчиною, у чоловіка просто не залишається.

Курси самооборони

Фото: Marc & Louis Фото: Marc & Louis

Ходити на подібні курси дуже круто з двох причин. По-перше, ти як би натякаєш світу, що тобі є, від кого оборонятися. Ну на кшталт: «Зовсім проходу не дають, стурбовані маніяки!». По-друге, курси самооборони - це як клуб любителів петтинга, тільки пристойний.

Попу заодно підкачаєш.

related posts block

Комментарии

Показати коментарі Приховати коментарі