28 лютого 2020 о 10:00

5 фактів про жіночу сексуальність з іншого ракурсу

Тема жіночої сексуальності залишається відкритим питанням. Не дивлячись на вседоступність і вседозволеність, ми часто залишаємося в полоні стереотипів, які ми чули протягом становлення нашої сексуальності. Прийняти себе зі своїми бажаннями, фантазіями і недоліками шалено складно. Особливо, якщо ти вважаєш, що відкрито проявляти свої бажання - це показати себе порочною і розпусною жінкою. Або, впадаючи в іншу крайність, дозволяємо собі речі, які потім не хочеться згадувати. Але ж це всього лише один полюс.

Твердження на кшталт: «Я після першого побачення не поїду до нього додому» або «Я не дозволю собі нічого з другом мого колишнього» - одна сторона тієї ж прямої. На якій тільки з іншого боку, знаходяться погляди, на кшталт: «Поки не зрозумію наскільки серйозні його наміри, на секс нехай не сподівається». Ці шаблони - наші орієнтири, без яких ми б потонули, запливаючи за буйки. Але частина з них вже віджила своє і припадає пилом без діла на полицях нашої підсвідомості. Давай, освіжимо каталог новими даними, закликавши на допомогу К.Рау і К.Джету, авторів книги «Світанок сексу. Доісторичні витоки сучасної сексуальності ».

Теорія звуку

Раз ми вже розмірковуємо без купюр, то можна почати з гарячою і гучної теми. Або не дуже гучної? .. Відпускаєш ти себе і дозволяєш, не соромлячись віддатися пристрасті? Чоловікові дуже складно ігнорувати звуки, що видаються жінкою під час оргазму. І якщо чоловічий оргазм - це приглушений удар по барабану, то жіночий - повноцінна опера. По суті, жінка може використовувати свої вокальні здібності під час сексу як додаткову еротичну техніку. Але тут виходять на перший план сумніви: як я буду виглядати; не почують сусіди; дитину розбудимо. Пам'ятаєш, в «Амелі» був такий епізод, де говорять, що стільки-то жінок в цей час досягло оргазму. І показують різні сцени: починаючи дуже пристрасним вокалом і закінчуючи тихим зітханням. Скільки жінок, стільки і тональностей задоволення.

Сила форм

Звичайно, ти не раз спостерігала, що варто одягнути блузку з вирізом і навряд чи хтось із чоловіків вже буде дивитися тобі в очі. Хоча в жіночій зоні декольте годі й шукати м'язових тканин, та сила, якої вона володіє, просто вражає. З тих самих пір, як було кому ці форми оцінювати, жінки могли маніпулювати самими мужніми і сміливими чоловіками. Але, постійно виставляючи на показ свої достоїнства, ти втрачаєш бонуси новизни. Новизна - безсмертний двигун пристрасті. Тому не поспішай демонструвати все і відразу, якщо не хочеш втратити інтерес чоловіка, ледь познайомившись з ним.

Еротична пластичність

Ти здивуєшся, але жінки в більшості випадків демонструють більш гнучку сексуальну поведінку, ніж чоловіки. Що це означає? А то, що ми відкриті до різноманітного сексуального досвіду і більш схильні до соціального тиску. Високий рівень пластичності може проявлятися у змінах в тому, кого ми хочемо, як сильно ми хочемо його / її / їх і як ми висловлюємо свої бажання. Наприклад, чоловік може міняти партнерок, в пошуку нових відчуттів. Але, він не піде з нею на експерименти, які вона запропонує, якщо вони не вписуються в його картину сексуальності. Ми ж, готові додавати нові штрихи на полотні новизни. Якщо порівняти нашу сексуальність з воском, то на відміну від чоловіків, наш віск залишається гарячим і податливим протягом усього життя.

Різниця потенціалів

Якщо ти приходиш в жах від розповідей своєї подружки, яка отримує по три оргазму за ніч і змінює чоловіків, як тільки вони їй набридають. Не поспішай вішати на неї ярлик єгипетської блудниці, а на себе байдужої Снігової Королеви. Тут важливо відповісти собі на питання: чи дійсно ти не хочеш так багато сексу як твоя гіперактивна подруга або ти лицемірно тримаєшся за образ недоторки тільки-після-п'ятого-побачення? Здатність досягти оргазму і сила бажання у всіх нас різні і вимірюються нашим сексуальним потенціалом. Тому в питаннях сексуальних апетитів краще не озиратися на інших, а прислухатися до своїх відчуттів. Чи не занадто сувора дієта або навпаки? ..

Більше, ніж друзі

Жінки так само сильно хочуть сексу, як і чоловіки

Я спеціально залишила цей пункт останнім. Так як він, швидше, слугує нагадуванням, що ми не повинні заганяти себе в рамки соціально бажаних стереотипів. Часто мені доводилося чути / читати, що жінці не пристало показувати свій сексуальний потяг і проявляти ініціативу. Я погоджуся, що не варто вішатися на першого більш-менш пристойного чоловіка. Але, якщо у тебе вже є чоловік, якого ти любиш або якій довіряєш, то не варто ховати свої бажання. У цьому величезний плюс відносин, що можна без натяків і страху втратити обличчя, показувати свої бажання. Головне, щоб ти їх приймала і не засуджувала себе. Примирившись зі своєю сексуальністю, ти зможеш досягти таких вершин в сексі, на яких ще не бувала.

related posts block

Євгенія Іванова Фото: Esquire

Комментарии

Показати коментарі Приховати коментарі