05 листопада 2015 об 11:51

Тільді ​​Суїнтон - 55 років: міркування актриси про красу

Вона заробила собі репутацію жінки-загадки, витонченої аристократки та фешн-ікони. Тому в день її народження ми згадуємо найкращі висловлювання актриси про свою андрогінну зовнішність, моду та про ставлення до краси.

"Я дуже смішна - просто ніхто цього не помічає. Всіх лякають довгі люди з серйозними обличчями".

"Мені подобається косметика, але якщо хочеш бути схожою на себе - це не найкращий спосіб. Макіяж змушує тебе виглядати кимось іншим".

"Я виглядаю в точності, як мій батько, якщо поголиться. Ще я схожа на Девіда Боуї. Не тільки зовні, але і невизначеністю статі".

"Я завжди знала, що не красива. Це велика перевага. Всі мої красиві друзі рано чи пізно пустили свою зовнішність в обіг. Я не лише про секс. Вони повсякчас пам'ятають, що у них світле волосся, блакитні очі, пухкі губи, і вони мусять поводити себе відповідно. Це великий тиск, якого я була позбавлена. Мене не сприймали як дівчинку, а я себе нею і не вважала. Я відключила в собі сексуальність та вбачала це дуже комфортним".

"До мене раз по раз звертаються "сер", у ліфтах або на вулиці. Напевно тому, що я довга і не зловживаю губною помадою. Одного разу я проходила митний контроль в аеропорту, і мене оглядали митники-чоловіки".

"Бути кінозіркою круто. Мені подобається, коли люди махають мені в аеропортах. Бути арт-хаусним страшком теж нічого, але це схоже на елітарний спорт".

"Я люблю яскраві кольори, поєднання, які впадають у вічі. Я люблю "ледачий шик" - стиль "я просто накинув це і вибіг з дому".

не обираю вбрання для оскарівські церемонії. Я просто даю вказівку дизайнеру: "привернути якомога менше уваги, наскільки це можливо, і зробити наряд настільки ж комфортним, як піжама".

"Костюми є величезною частиною мого влучання в характер. Те, як виглядає на екрані персонаж - це спосіб отримати глядачеві дуже швидко інформацію про нього. Як і про мене".

"Я б'юся за природність. За небілене обличча та нерівну ходу. За емоційно достовірну сімейну сцену. За болісний підбір слів. За черевик, що злазить з п'яти, та рух ступні, щоб його поправити. За ідею недорікуватості. За простір кіно, в якому не відбувається нічого, але все можливо".

related posts block

Комментарии

Показати коментарі Приховати коментарі