18 лютого 2020 о 10:53

Сильна стать: дивні чоловічі звички

І якби ця стаття називалася «Жіночі звички, які нас дратують» вона б напевно містила, щонайменше, сто сімдесят п'ять докладно розписаних пунктів з ілюстраціями та поправками.

Але сьогодні ми збираємося поговорити про майже-ідеальну частину людства та пригадати обридлі хлопчачі заморочки, які нас дещо забембали.

Фото з блогу Des Hommes et Des Chatons Фото з блогу Des Hommes et Des Chatons

Неадекватно оцінювати самого себе.

Кожен змучений радикулітом та нирковими коліками дідуган з п'ятьма дітьми від трьох шлюбів чомусь свято переконаний, що гідний молодої, красивої, розумної, вільної дівчини без любовного минулого та фінансових проблем. А ще вона має прощати йому зради, відпускати з друзями на пиво та смачно готувати.

Тільки не смій засмучуватися завчасно, він дуже лояльний: готувати не обов'язково о шостій ранку перед роботою. Можна і ввечері - потім тільки підігрієш.

Підозрювати нас в жадібності на рівному місці.

Незрозуміло чому багатьох чоловіків так ображає проста, майже шкільна правда: жінки люблять красиві подарунки та матеріальний комфорт.

Так, всі-всі-всі жінки це люблять - навіть ті, які прикидаються праведними альтруїстками.

Так, нас точно більше потішить нова машина, аніж плюшевий брелок.

Так, ми не плачемо від щастя, вже на першому побаченні вловлюючи чітку перспективу залишок життя провести у знімній комуналці, бадьоро вибігаючи на роботу на наступний день після пологів.

Але це взагалі не означає, що всі недоліки чоловіка для нас впираються у баланс на його зарплатній картці. Ми все ще не навчилися закохуватися з розрахунку - як би наполегливо нас не вчив цьому досвід. Якщо ти - класний чувак з хорошим почуттям гумору, ми побіжимо з тобою не те, що у твою задрипану комуну... Куди завгодно побіжимо. Ти тільки закохай нас по-чесному.

Критикувати дівчат тільки за те, що не змогли їх підкорити.

Фото з блогу Des Hommes et Des Chatons Фото з блогу Des Hommes et Des Chatons

Якщо жінка не зайнялася з тобою сексом, вона не тупа, закомплексована, потворна невдаха. Вона просто тебе не хоче.

Чужі дружини, коханки, подруги теж мають право бути щасливими. Чужі будинки можуть бути просторішими за твій. Чужі роботи - цікавішими. Не треба так нервувати, будь ласка.

Пишатися власною неемоційністю.

Між елегантною стриманістю і хронічною емоційною глухотою - прірва, що дорівнює відстані від північного до південного полюса. Скільки можна дотепно докоряти панянок за їх сором'язливе «я відчуваю, що ти від мене віддаляєшся» та «мені здається, що ти думаєш, що я думаю...».

Так, буває, ми занадто зариваємося у свої п'ятдесят відтінків сірої речовини. Але це не привід реагувати на всіе однією і тією ж нетлінною чоловічою фразою: «Подивимося...». Куди подивимося? На що подивимося?

Краще б уже посилав, чесне слово.

Дуже серйозно ставитися до життя.

Фото з блогу Des Hommes et Des Chatons Фото з блогу Des Hommes et Des Chatons

Фундаментальність та грунтовність чоловічого мислення вражає. Без неї не було б сучасної науки, економіки та культури. Без неї ми б все ще бігли на роботу з мокрим волоссям та прали вручну улюблені джинси. Хоча і джинсів, чого вже применшувати, без неї б теж не було.

Але, чорт забирай, як же іноді дратує це типове чоловіче що-саме-ти-зараз-маєш-на-увазі. Хлопці! Деякі речі просто весело думати, робити і говорити. Без будь-якого практичного сенсу та націленості на потрапляння в історію.

related posts block

Комментарии

Показати коментарі Приховати коментарі