14 лютого 2020 об 11:07

Найсексуальніші чоловічі звички

Кажуть, світ сильно змінився, і тепер нами керують 3-D почуття. Це ті, які тільки здаються об'ємними, а насправді - плоскі, як монітор екрану. Напевно, так воно і є. Але все одно на вулицях міст знайдеться чимало жінок, які, як і раніше, збуджуються не від картинки, а від дії. Тих самих чоловічих звичок, які приваблюють нас куди більше, ніж гарний прес та ідеально випрасувана сорочка.

Чоловік і м'ясо - Ідеальна афродизіак Чоловік і м'ясо - Ідеальна афродизіак

Їсти з апетитом

Чоловік, який з невдоволеною пикою розмазує по тарілці залишки тартара виглядає, як обіцянка найнуднішого в світі сексу. Є в цьому якийсь непрямий прояв завзятої нелюбові до життя, зашкарублого небажання, похмурої, немов готичне аніме, байдужості.

Інша справа - біфштекс, що блискавично зникає зі столу. З такою людиною хочеться куштувати життя на смак з однієї вилки.

Працювати до сьомого поту

Інтелігент у сучасній інтерпретації цього слова - наочне втілення асексуальності. Такий собі дряхлопопий гуманітарій, що цілодобово сидить за столом у позі ембріона на старій тахті з просаленним пультом від телевізора в руках. Його основна професія - критикувати тих, хто багато працює. Все інше - млявий фріланс.

На щастя, природа постаралася: ми перетворюємося у закоханих рабинь в компанії чоловіків, що захоплено працюють від зорі до зорі. І справа тут не лише в грошовому аспекті питання. Просто поруч з такими не страшно за світ, в який ми будемо народжувати дітей.

Інтелігент у сучасній інтерпретації цього слова - наочне втілення асексуальності. Такий собі дряхлопопий гуманітарій, що цілодобово сидить за столом у позі ембріона на старій тахті з просаленним пультом від телевізора в руках. Його основна професія - критикувати тих, хто багато працює. Все інше - млявий фріланс.

Мало говорити

Чоловіче марнослів'я - різновид сексуального садизму. Звідки навколо з'явилося така незліченна безліч балакучих до писку у вухах юнаків? Хто вселив їм, що надмірна мовна активність - це ознака затятої впевненості в собі?

Інша справа чоловік, який просто мовчки дивиться на тебе. В упор. А ти здогадуєшся про те, хто він, що він, навіщо він... Зваблена мовчанням, ти робиш перший крок. А він тонко і впевнено повідомляє тобі низьким хрипким голосом: "У четвер ми вечеряємо в ресторані. Я заїду за тобою рівно о дев'ятій". І так само мовчки зникає. "Рівно о дев'ятій" - це все, що тобі про нього відомо і цього цілком достатньо, щоб втратити голову.

Робити щось своїми руками

Як несамовито ми скучили за чоловіками, які вміють щось майструвати. Гачок у ванній, рамку для фото, дворову альтанку, стілець у передпокій... Але навколо суцільні менеджери та айті-менеджери: Кохана, хочеш, я створю тобі кращий у світі сайт-візитівку?...

Наші очі звикли до комп'ютерних мишок та айфонів в руках чоловіків. Побачити його рано вранці з чимось на кшталт молотка або дрилі, що одним лише виглядом навіває на нас сумбурні еротичні асоціації, можна тільки уві сні. А проте кожна поломка в оселі - шикарний привід зіграти в рольову гру «Дорогий, допоможи мені, будь ласка». Як хочеться приносити комусь охолоджений лимонад, підбадьорювати, пишатися і потім, через місяць-другий, розповідати подругам: «Це все Костя сам полагодив... Однією лівою взагалі...».

Відповідати за свої слова

Чоловік, вірний своїм обіцянкам - по-любому плейбой. Кожного разу, коли вони говорять нам «приїду в 7, привезу аспірин, відвезу додому» і роблять все точно за планом, з нами трапляються множинні мозкові оргазми. Оскільки, якщо такий прокинувся у твоєму ліжку, - він не потрапив до нього випадково. І якщо сказав, що любить, то любить. Як годиться - за істинним значенням цього слова - тим, що у тлумачному словнику.

Любов - потяг живої істоти до іншої для з'єднання з нею та взаємного заповнення життя. З енциклопедичного тлумачного словника Ф.А. Брокгауз, І.А. Ефрон

related posts block

Комментарии

Показати коментарі Приховати коментарі