07 лютого 2020 о 10:22

Чоловіки, від яких варто триматися подалі

Є такі чоловіки, від яких треба тікати. Бігти не обертаючись, бігти, як Форрест Гамп, і ніколи до них не повертатися. Всіх не розкусиш, звичайно, але проста дівчина Таня хоче поділитися з нами своїм особистим сумним досвідом та розповісти про чотирьох чоловіків, які точно не принесуть щастя.

1.Священнік

В цьому чоловікові все було не так, починаючи від дивної, довгої цапиної борідки, і закінчуючи величезним хрестом на шиї. До речі, священиком він тоді ще не був, та й став він ним якось раптово, ніби випадково, але біду можна було передбачити. Хоча б тому, що в день знайомства він впустив мені під ноги маленьку Біблію, а під час вітання скромно перехрестився.

Зовнішній вигляд: Худий, асексуально бородатий, з божевільними очима.

Характерні риси: релігійний, але при цьому разюче хтивий, адже, мабуть, розуміє, що залишилося вже недовго і треба взяти від життя все. Здатний вилаяти тебе за з'їдений у день посту шматок м'яса, при цьому не підбираючи слів і не соромлячись кричати так, ніби ти смертельно образила його сім'ю. Квіти, подарунки, побачення - все від лукавого, як і свята 14 лютого і твій День Народження. Доведена до абсурду поведінка, хворобливі крайності та подвійні стандарти.

Як познайомитися: Познайомитися зі священиком, та ще й почати з ним зустрічатися, справа не з легких (і Слава Богу). Але мені «пощастило» і познайомилася я з ним на звичайному середньостатистичному дні народженні своєї колишньої однокласниці. З цього виходить тільки одне - біда підстерігає нас всюди і потрібно бути напоготові. Ну і те, що хлопців з хрестом більше долоні на шиї варто намагатися уникати, особливо в цілях знайомства та в надії на хорошу компанію.

Куди він буде тебе водити : Нікуди. Священик воліє сидіти вдома, попиваючи священне вино та міркувати про буття, Бога і людей. Іноді просто сидіти. Іноді просто попиваючи. Ні, звичайно, є шанс, що він зводить вас на кілька екскурсій монастирями, але це буде не так цікаво, як здається.

До чого призведе: Можливо, він спробує згвалтувати тебе на Новий рік, а коли отримає відмову, почне сподіватися на Бога і, ридаючи, читати молитви за спокій твоєї душі. І не дивуйся: священики - вони такі. Особливо, коли вип'ють. А потім - він просто зникне.

2. Старий піаніст

Напевно, книга Лоліта, прочитана в юному віці, або перегляд фільму «Краса по-американськи» все-таки вплинули на незміцнілий жіночій мозок та вселили в моє ніжне серце впевненість, що набагато старший чоловік - це романтично і сексуально. Але одна справа Кевін Спейсі, інша справа - літній вчитель музики з недорозвиненим комплексом Гітлера, великими амбіціями і таким самим животом.

Зовнішній вигляд: Трохи огрядний, в окулярах, з круглим животом та левовою гривою дещо сивого волосся, як привид романтичного образу піаніста у віці.

Характерні риси: Юнацькі амбіції стати відомим розбилися об жорстоку правду життя, і от він вчить молодих дівчат тому, що таке «стокатто» та чим відрізняється «мажор» від «мінору». В результаті ми маємо озлобленого на весь світ невдаху, який ненавидить свою роботу, музику і не проти перестріляти всіх людей у світі, про що із задоволенням розповість тобі за чашкою чаю.

Як познайомитися: Звісно в музичній школі, де він працює, а ти вчишся вокалу. Адже що може бути романтичніше. Чи не ця історія лягла в основу стількох книжок і фільмів? На жаль ні. Точно не ця.

Куди він буде тебе водити: У зоопарк, в кафе, в театр. Як батько. Може, навіть купить морозиво (а якщо будеш тикати пальцем у тварин, радіти і плескати в долоні, побачивши мильні бульбашки - по-батьківськи хитати головою та зробить зауваження).

До чого призведе: Романтична завіса швидко спаде, і ти побачиш, що в ньому немає абсолютно нічого цікавого. Так, ти тихо підеш під розмови, що «Ось поїду я в Канаду, заживу» та «Собак на цих піаністів немає, нездари». А час вже не повернеш.

3. Геймер

Після тисячі сумних історій, сліз та розбитих сердець хочеться опинитися біля когось тихого, надійного та безпечного. Так я примітила наступного Чоловіка-ікс, чия безневинність та недосвідченість виявилася наслідком тривалої та безповоротної ігрової залежності.

Зовнішній вигляд: Трохи повненький, усміхнене обличчя, недбалий вигляд, але в цілому досить миловидний юнак, якого хочеться всьому навчити та всіляко захищати від цинічного зовнішнього світу.

Характерні риси: На всі запрошення до себе і просто погуляти відповідатиме ухильно, мовляв «справи-справи», адже всю ніч збирається грати в Доту та ГТА. Нова додана музика виявляється темою чергової гри, а всі гроші будуть витрачатися не на квіти і подарунки, а на диск з лецензійкою. Любиш - терпи, але знай - нічого не зміниться.

Як познайомитися: У тебе просто зобов'язаний бути такий одногрупник або колега по роботі, просто зобов'язаний! У даній ситуації - перший варіант. Я б сказала, що це не можна назвати любов'ю з першого погляду - адже зазвичай насамперед погляд падає на красенів і все таке... але ж ні! Я одразу побачила в ньому надійну і одночасно крихку стіну для побудови майбутніх відносин. І дарма.

Куди він буде тебе водити : Спочатку - довгі і неквапливі прогулянки ботанічними садами і старим Києвом, чому він буде здаватися дуже романтичним і справжнім. А потім виявиться, що у нього банально немає грошей водити свою дівчину в кіно або кафе - адже вийшла нова гра!

До чого призведе: Ти втомишся і, подарувавши йому плакат з улюбленою грою, мовчки і без пояснень підеш. Він помітить це через години дві, знизить плечима та більше не напише.

4. Гей.

Зовнішній вигляд: Гарний, показний, доглянутий.

Характерні риси: «Він був гарний, як сто чортів, мав коханок всіх мастей і був з усіма милий» - ніби про нього писав Філатов. Гей прекрасний, чемний, ввічливий і майстерно може посіяти зерна майбутнього дерева любові. Тільки коханок він не мав. Принаймні, жіночої статі. А крім цього все в ньому було чудово і гармонійно.

Як познайомитися: На вечірці. Він буде вигідно виділятися серед натовпу і всі погляди будуть спрямовані тільки на нього. Він буде сипати смішними жартами та колючими зауваженнями, вразить усіх бездоганним стилем, а насамкінень вечірки виявиться, що він ще й прекрасний музикант. Та й підійти до нього зовсім не страшно - адже він сама чарівність і галантність, та й дивиться тільки на тебе. І нічого, що ти мигцем побачила, як він поцілував у губи свого друга. Адже це так по-французьки!

Куди він буде тебе водити: Куди він тільки не буде тебе водити. І на вечірку, і в ресторан, і на читання, і ще багато-багато-багато куди. Завжди заплатить за рахунок і подасть в кінці тобі пальто. Щоправда, чому він досі не зробив перший крок - загадка.

До чого призведе: Через місяць найкращих побачень у своєму житті, ти зрозумієш, що ви ще нормально не цілувалися, а про щось більше навіть безглуздо й говорити. А коли ти вирішиш вивести його на пряму розмову, він зніяковіло покліпає віями і винувато запитає: "А хіба ти не зрозуміла: ми ж просто друзі". А на наступну зустріч він прийде з Дімою.

Втім, ви все одно будете дружити, бо він - класний чоловік. Хіба що, може відбити твого нового хлопця.

related posts block

Комментарии

Показати коментарі Приховати коментарі