05 лютого 2020 о 10:54

Культові еротичні сцени з кіно, які не варто повторювати

Днями підслухала розмову двох дівчат років двадцяти п'яти.

- Що там у тебе з ним нового?

- Вже все. Фініта ля комедія. У сексі він був, як колода. А мені хотілося, щоб як у "9 1/2 тижнів". Щоб увірвався, щоб схопив прямо на вулиці. Або мучив, як в "Останньому танго в Парижі", розумієш?

Не знаю, як там її співрозмовниця, але я прекрасно все розуміла. Кілька років тому у мене був чоловік, який сміливо втілював в наше інтимне життя все, що бачив на екрані. У нашому з ним сексі брали участь і найкультовіші режисери світу, і сценаристи дешевої порнографії. З ним я дізналася, як це - скакати на ліжку з величезними шифоновими бантами на голові, відчувати оргазм у вузьких підворіттях міста та використовувати їжу, як секс-іграшки. Ми славно потішилися, але все ж розлучилися. Однак я пішла не з порожніми руками: зі мною залишився безцінний особистий досвід про те, чи варто втілювати в життя еротичні фантазії кіносценаристів та режисерів. Ділюся.

Колір ночі

Колір ночі Колір ночі

Антураж епізоду. Зацькований почуттям провини дальтонік-психоаналітик (так-так, Брюс Вілліс, ще досить ніжний горішок і з підфарбованими волоссям). Витончена дівчина з гострими лопатками та пухкими губами. Червоне плаття. Кілька загадкових вбивств. Великий добротний будинок. Білі лазневі рушники. І, нарешті, тісні обійми у басейні під палючим сонцем.

Чому це краще залишити в кіно? Спонтанний секс у хлорованій воді - це найгірше, що можна придумати парі, що жадають одне одного. По-перше, відсутність хоч якогось мастила практично позбавляє жінку шансів на безкарний (гінекологічно) оргазм. По-друге, оральні ласки під водою - реальний спосіб захлинутися від пристрасті у буквальному сенсі цього пишномовного виразу. І, якщо без жартів, пам'ятай про те, що в басейні/душі/ванній завжди мокро і слизько. Просто пам'ятай про це.

related posts block

«Останнє танго в Парижі»

Останнє танго в Парижі Останнє танго в Парижі

Антураж епізоду . Один старіючий чоловік, який переживає самогубство дружини. Одна юна парижанка - вся в хутрі, кучериках та ілюзіях. Пачка холодного вершкового масла. Дерев'яний паркет. Обтягуючі джинси. Оточуючий страх. Перший фільм, який показав анальний секс так, що навіть найнаївнішим глядачам стало абсолютно зрозуміло - це саме анальний секс.

Чому це краще залишити в кіно? У сильного фізичного болю є одна характерна особливість: вона рідко буває сексуальною, якщо боляче саме тобі, а не абстрактній дівчині з телеекрану, що розпутно прикушує губи під тягучу, немов деревна смола, музику. А ця сцена з «Танго» просто-таки просякнута звірячим, нестерпним, запаморочливим болем... Але якщо дуже хочеться - для початку почни користуватися анальним розширювачем та анальної пробкою. Згодом ти або звикнеш, або кинеш цей задум.

Пачка холодного вершкового масла. Дерев'яний паркет. Обтягуючі джинси. Перший фільм, який показав анальний секс так, що навіть найнаївнішим глядачам стало абсолютно зрозуміло - це саме анальний секс.

«Мрійники»

мрійники мрійники

Антураж епізоду. Красива оголена дівчина, що звабливо розляглася на вже місяць як немитій підлозі. Її брат-близнюк, що підсмажує собі яєчню з незворушним виглядом. Незайманий блондин у брудно-білих шкарпетках. Студентські демонстрації за вікном. Авантюризм соковитої, як зерна граната, молодості. Поцілунки з обмазуванням один одного дефлорованою кров'ю. Кіно, яке змусить тебе відчути себе закінченою вуайеристкою, - навіть якщо раніше ти із закритими очима переодягалася в роздягальні басейну.

Чому це краще залишити в кіно? Настільки докладне позбавлення цноти на очах у найближчих родичів навіть на екрані здатне викликати хронічну аноргазмию. У реальному житті після такого у тебе, найімовірніше, не залишиться інших варіантів, крім як підстригтися налисо, купити квитки в Непал та залишок життя намагатися переконати саму себе, що цей кошмар тобі наснився і ти - єдина дитина в сім'ї. Брати, сестри, батьки, подруги і навіть улюблена собака - всім їм місце у твоєму серці, але не в твоїй спальні.

Поцілунки з обмазуванням один одного дефлорованою кров'ю. Кіно, яке змусить тебе відчути себе закінченою вуайеристкою, - навіть якщо раніше ти з закритими очима переодягалася в роздягальні басейну

«Секретарка»

секретарка секретарка

Антураж епізоду. Мила блуза. Граматичні помилки. Міцний стіл з цільного дерева. Червоний маркер. Живучий городній черв'як. Трудовий договір. Застиглі в очікуванні екзекуції сідничні м'язи. Чарівне кіно про те, що любов буває навіть дуже несхожою на любов, а партнера краще підбирати не за гороскопом, а за сумісністю психіатричних діагнозів.

Чому це краще залишити в кіно? Тому що реально мріють про такий формат стосунків одиниці. Вони рік за роком вирізують насічки на невидимих місцях свого тіла, гасять недопалки об зап'ястя, до крові роздряпують задирки і дуже хочуть одного ранку прокинутися звичайними дівчатками з ідеальним манікюром та міцними нервами. Всі інші просто бездумно тягнуть у своє ліжко обривки чужих фантазій та ідей. Забуваючи про те, що секс - це завжди про почуття, а не про моду. Та й такі шефи зустрічаються один на мільйон. Решта 999 тисяч звільняють свою секретарку одразу ж після після такого болючого коїтусу.

Комментарии

Показати коментарі Приховати коментарі