04 грудня 2019 о 09:14

Британську премію за найгірший опис сексу в літературі отримали одразу два письменники

Премію Bad Sex in Fiction Award вперше отримали одразу два письменники: француз Дідьє Деку та британець Джон Харві. Нинішніми номінантами також стали Елізабет Гілберт, Мері Костелу, Домінік Сміт.

Лауреат Гонкурівської премії 1977 Дідьє Декун отримав нагороду за наступний опис із роману про Японію XII століття «Серед садів і тихих заплав» (Le bureau des jardins et des etangs): «Кацура застогнав, коли під матеріалом його кімоно сформувалася опуклість - опуклість, яку Міюкі схопила, розминала, масажувала, стискала та розчавлювала. Після ласк член та яєчка Кацура перетворилися на єдиний пагорб, що розкинувся під її долонею. Міюкі відчувала, що вона маніпулює маленькою мавпочкою, що згорнула свої лапки».

Автор детективних романів Джон Харві - за роман «Мир» (Pax): «Вона вся горіла, і жар був в ньому. Він подивився на її досконалу чорну звивистість. Її очі були голодними. Як і його власні, вони горіли вогнем і бажанням. Жаркіші, більш ніж тропічні: вони удвох наближалися до екватора. Вони обнялися так, ніби цим насильницьким утриманням вони могли зварити один одного».

Теги: книгисекс

Комментарии

Показати коментарі Приховати коментарі